Werk jij met vrouwen, als trainer, coach of (bekken)fysio? Wil jij wel eens echt de diepte in en samen met je vakgenoten leren van één van de beste fysiotherapeuten ter wereld? Lees dan verder.

De Australische Antony Lo, ook wel bekend als de Physio Detective, is gespecialiseerd in het trainen van vrouwen. High intensity training als CrossFit of bootcamp wordt vaak gezien als te intensief of gevaarlijk en wordt soms afgeraden uit angst voor klachten. Dit is niet realistisch want deze sporten worden steeds meer door vrouwen gedaan. Dus moet je leren wat de mogelijkheden en risico’s zijn en hoe je deze kunt herkennen en hopelijk voorkomen en hoe je ermee omgaat wanneer jouw klanten klachten hebben als incontinentie, bekkenpijn, diastase of een verzakking. Ook ga je dieper in op training tijdens en na de zwangerschap en behandel je zaken als herstel na keizersnede, training in combinatie met borstvoeding, correct uitvoeren en schalen van oefeningen en het adresseren en behandelen van veel voorkomende blessures bij ‘high intensity training’ door vrouwen.

Dit is geen doorsnee cursus maar een indrukwekkende ervaring voor alle deelnemers. Je leert anders kijken, anders denken en anders werken.

Wij, Yousra & Josine van Core Academy, hebben zelf de cursus bijgewoond in Belfast en waren zó onder de indruk dat we Antony gevraagd hebben naar Nederland te komen. Dit is gelukt en we mogen hem op 28 en 29 september 2019 ontvangen bij Kracht Amsterdam van Charlotte Maris.

Antony is voor het eerst in Nederland en het aantal plaatsen is beperkt. Heb je de kans om te gaan? Meld je dan snel aan, je zult niet teleurgesteld worden.
Bereid je voor op een ‘mindblowing event’ en we garanderen je dat het je visie en werkwijze blijvend zal veranderen.

De cursus is volledig in het Engels dus ook niet-Nederlands sprekenden zijn van harte welkom.

Datum: zaterdag 28 en zondag 29 september 2019
Locatie: Kracht Amsterdam, Nieuwe Hemweg 7T, 1013 BG Amsterdam, Nederland.
Tijden: 7.00 tot 17.30 uur, beide dagen.

Gebruik Coupon Code “SUPEREARLYBIRD” en krijg 12% korting, mogelijk tot 2 augustus 2019 (kosten EUR395)

Gebruik Coupon Code “EARLYBIRD” en krijg 6.7% korting, mogelijk tot 30 Augustus 2019 (kosten EUR420)

Voor meer informatie klik HIER.
Voor boekingen klik HIER.