Over ons

Wij zijn Yousra Jaddour & Josine Gräfe. Fitness Professionals met een specialisatie in het trainen van moeders. We zijn zelf ook moeder. Bij elkaar opgeteld hebben we 7 kinderen. Dat is ook hoe de passie voor het werken met deze doelgroep ontstaan is. Door onze eigen ervaringen met sporten tijdens en na de zwangerschap. 

Na jaren met deze doelgroep gewerkt te hebben werden we steeds vaker gevraagd om onze kennis over te dragen op anderen. We begonnen steeds meer workshops en lezingen te geven en nadat we in 2016 meer dan 300 trainers hadden opgeleid, voor diverse opdrachtgevers, besloten we dat het tijd was om onze krachten te bundelen en onze eigen academie op te starten. En zo ontstond in 2017 Core Academy.

Wij zien regelmatig dat vrouwen rondlopen met klachten en blessures die zij hebben overgehouden aan de zwangerschap. Denk aan urineverlies, bekkenklachten, rugklachten en verminderde kracht in de buikspieren. We vinden het zonde dat het sportplezier en de sportprestaties hierdoor beïnvloed worden.

De gemiddelde personal trainer of coach heeft hier echter weinig tot niks over geleerd, simpelweg omdat reguliere sportopleidingen deze kennis niet aanbieden.

Wij bieden deze kennis; kort en bondig, no nonsens en praktijkgericht.