Neem de PowerMama licentie af en start als PowerMama Coach!

 • WIL JIJ DE KENNIS IN HUIS HEBBEN OM VROUWEN TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP GOED TE KUNNEN BEGELEIDEN?
 • WIL JIJ GEEN KLANTEN MEER KWIJTRAKEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP OMDAT ZE VERTREKKEN EN NIET MEER TERUGKOMEN?
 • WIL JIJ JE NIET MEER ONZEKER VOELEN OVER WAT ER WEL EN NIET MAG TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP EN JE SPECIALISEREN TOT EXPERT? 
 • WIL JIJ KANT EN KLARE TRAININGPROGRAMMA’S EN MARKETINGMATERIALEN ZODAT JE BINNEN NO TIME AAN DE SLAG KUNT?

Het PowerMama® Programma is een volledig uitgewerkt trainingsprogramma voor tijdens en na de zwangerschap.

Als PowerMama® coach mag je dit programma onbeperkt aanbieden in je sportschool of box.

Daarbij krijg je toegang tot het permanente educatieprogramma en ontwikkel jij je tot pre- en postnataal fitness specialist.

PowerMama® Functional Fitness

Functional Fitness programma mét materialen voor tijdens en na de Zwangerschap. Het programma heeft een vaste opbouw en is een progressief trainingsmodel. Te geven in jouw box, studio of sportschool. Groepsgrootte 8 -10 deelnemers. Doel van het programma is dat deelnemers doorstromen naar reguliere trainingen.

PowerMama® SmallGroup & PT

Eén op één aandacht of trainen in een kleine groep tot maximaal 6 deelnemers. De personal training is te geven op locatie naar keuze, bijvoorbeeld bij de klant thuis. De SmallGroup geef je in jouw box, studio of sportschool. Groepsgrootte 1 -6 deelnemers.

PowerMama® Outdoor

Met PowerMama® Outdoor train je buiten. Je maakt gebruik van eigen lichaamsgewicht, attributen die je tegen komt in de natuur of stad (bankjes, bruggen etc) en maakt gebruik van lichte materialen die makkelijk te verplaatsen zijn. Groepsgrootte 10-15 deelnemers. Eventueel samen mét kinderen te geven.

PowerMama® Lifestyle

PowerMama® Lifestyle is een volledig uitgewerkt leefstijl programma van 12 weken. De deelnemers sporten één keer per week en doen daarnaast elke week een challenge op gebied van: gezonde voeding, ontspanning en mindset. Het programma is te volgen door (drukke) moeders. De maximale groepsgrootte is 6 personen. De moeders doen dit samen en communiceren over de challenges in een whatsappgroep.

POWERMAMA® LICENTIE

Het afnemen van de PowerMama® licentie geeft aanbieders het recht om de naam en bijbehorende marketingmaterialen te gebruiken en het programma onbeperkt aan te bieden.

INVESTERING:
Eenmalig: € 295,- vrij van BTW
Maandelijks: € 40,- vrij van BTW

Je ontvangt:

 • Toegang tot alle programma’s: functional fitness, Smallgroup & PT, Outdoor en Lifestyle.
 • Twee keer per jaar een nieuw programma (voorjaar: feb en najaar: sep). Een programma bestaat uit een cursus met 8 volledig uitgeschreven trainingen.
 • Twee keer per jaar een bijscholingsochtend met daarin het nieuwe programma en alle laatste ontwikkelingen.
 • Een online leeromgeving met toegang tot alle benodigde informatie (achtergrondinformatie, video’s, masterclasses met experts, etc).
 • Certificaat en registratie Core Academy keurmerk.
 • Lidmaatschap besloten community voor het stellen van vragen en ontmoeten van andere PowerMama® Coaches.
 • Coaching door founders Yousra & Josine voor stellen van vragen en bespreken van casussen. Live Q&A in de besloten community en regelmatig live workhops met experts.
 • Marketing- en promotiemateriaal (waaronder teksten, beeldmateriaal, advertenties en bestanden voor drukwerk). Wanneer Core Academy nieuwe materialen ontwikkelt ontvangen licentiehouders deze materialen ook.
 • Regelmatig live workshops met experts op diverse gebieden in de (online) community over relevante onderwerpen.
 • Toegang tot netwerk van specialisten, zoals bekkenfysiotherapeuten en verloskundigen.
 • Zichtbaarheid en bekendheid door opname in de landelijke marketing van Core Academy.

EEN INDRUK VAN DE ONLINE LEEROMGEVING

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer kan ik starten als PowerMama Coach?

Je kunt starten als PowerMama Coach wanneer je onze level 1 opleiding hebt afgerond en je de licentie hebt aangeschaft. Na betaling van de licentiekosten krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt.
In de online leeromgeving staan de programma’s (functional fitness, pt en smallgroup, outdoor en lifestyle), de marketing materialen (beeldmateriaal, teksten, sjablonen voor persberichten en e-mails, voorbeelden van flyers, etc.) en in de kennisbank staat alle inhoudelijke kennis die je nodig hebt, met factsheets, masterclasses en checklists.

Wat bedoelen jullie met permanente educatie?

Als PowerMama Coach is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. In de online leeromgeving zorgen wij voor alle content en kennis die jij nodig hebt. Regelmatig delen we nieuwe informatie met jou. Zo hebben we bijvoorbeeld elke maand een masterclass met een expert en ontwikkelen wij relevante factsheets en checklists. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een bijscholingsochtend waarin we de nieuwe programma’s doorlopen en een specifiek onderwerp uitdiepen. Als PowerMama Coach ontwikkel jij je tot pre- en postnataal fitness specialist.

Hoe lang loopt de licentie door?

Het lidmaatschap wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Klik HIER voor de algemene voorwaarden.
 

Hoe zit het verdienmodel in elkaar?

Investering:

Je betaalt eenmalig € 295,- en maandelijks € 40,-.
Het eerste jaar kost je dus € 775,-.

Opbrengst:

De meeste licentiehouders vragen € 145,- per deelnemer (voor het PT-programma kun je natuurlijk veel meer vragen).
Als je één groep draait met 6 deelnemers verdien je € 870,-.
Dan heb je met je eerste groep al € 95,- winst gemaakt.
Iedere deelnemer of groep daarna is pure winst.
De permanente educatie krijg je er in feite dan gratis bij.

Pluspunten:

Je betaalt geen btw omdat al ons aanbod is goedgekeurd door het CRKBO en wij een gecertificeerd opleidingsinstituut zijn. Alle kosten die je maakt zijn aftrekbaar en op te geven als opleidingskosten.

Waarom hebben jullie dit ontwikkeld en op deze manier vormgegeven?

Wij zijn zelf ook jaren actief geweest als trainer en coach met deze doelgroep en misten zelf een dergelijk aanbod.

Het is soms best lastig om steeds nieuwe oefeningen en passende trainingen te bedenken.

Daarnaast waren we altijd op zoek naar de laatste kennis. Hiervoor deden we veel opleidingen en struinden kennisbanken af op zoek naar recente cijfers en nieuwe inzichten. Dit was interessant maar kostte ontzettend veel tijd en je weet nooit of je alles weet.

En dan moet je ook nog je doelgroep bereiken en steeds weer nieuwe moeders aan je weten te binden, dat is best een klus naast je reguliere werk.

Wij bedachten dat dit makkelijker en efficiënter kon en hebben om die reden samen het PowerMama programma bedacht. Hiermee creëerden wij wat zelf misten en we zijn ontzettend blij dat het met zoveel dankbaarheid en enthousiasme ontvangen wordt.

Wij zijn goed in het maken van de vertaling van wetenschappelijke informatie naar praktische kennis en toegankelijke producten. Zo besparen we jou tijd en energie en kun jij je richten op je core-business: trainen en coachen en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Want dat is natuurlijk het mooiste werk dat er is!

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de PowerMama® Licentie.

WIJ VINDEN DAT IEDERE MOEDER VEILIG, VERANTWOORD EN VOORAL ONBEZORGD EN MET PLEZIER MOET KUNNEN TRAINEN TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP.

DEEL JIJ ONZE MISSIE EN WIL JIJ MET DEZE DOELGROEP AAN DE SLAG? 

SPECIALISEER JE DAN TOT POWERMAMA® COACH!